ΠΕΜ
07
ΠΑΡ
08
ΣΑΒ
09
ΚΥΡ
10
Πέμπτη Απόγευμα - 19:00-23:00
Taste Theatre by Grundig | Kotsovolos
19:15-19:45
Taste Talk by Grundig | Kotsovolos: "Το φαγητό ως κινητήριος δύναμη για κοινωνική ευδαιμονία"
Οι Ανδρέας Κιλτσικσής (Feyrouz), Νίκος Μπάκουλης (The Clumsies, Line Athens), Κωνσταντίνος Καρακατσάνης (Django) και Πέρις Παναγιωτακόπουλος (Wine Kiosk), συζητούν με τη δημοσιογράφο Νένα Δημητρίου.
20:00-20:30
Βιωσιμότητα στο Πιάτο by Lidl Ελλάς x Γαστρονόμος: Αφιέρωμα στις Ντομάτες
Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές. Από τη Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τον Γαστρονόμο της Καθημερινής.
20:30-21:00
Welcome to Taste of Athens 2022!
Welcome Ceremony
21:15-21:45
Make My Day by Michelin
Live cooking από τον Herve Pronzato | Herve
ENTERTAINMENT STAGE
19:00-20:30
DJ Set by En Lefko με τον Νίκο Δρογώση
21:00-22:30
Ρένα Μόρφη live!
KIDS ZONE
19:00-19:40
Εργαστήριο "Διατήρηση άγριας ζωής" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Ένα “ξενοδοχείο εντόμων”, ο κύκλος ζωής τους και ο σημαντικός ρόλος των επικονιαστών.
19:40-20:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
20:00-20:40
Εργαστήριο "Διατήρηση άγριας ζωής" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Ένα “ξενοδοχείο εντόμων”, ο κύκλος ζωής τους και ο σημαντικός ρόλος των επικονιαστών.
20:40-21:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
21:00-21:40
Εργαστήριο "Ανακύκλωση-Κομποστοποίηση" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Τρόποι βιώσιμης διαχείρισης απορριμμάτων και κομποστοποίηση σε 3 στάδια. Τι κάνουν οι γαιοσκώληκες;
21:40-22:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
22:00-22:40
Εργαστήριο "Ανακύκλωση-Κομποστοποίηση" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Τρόποι βιώσιμης διαχείρισης απορριμμάτων και κομποστοποίηση σε 3 στάδια. Τι κάνουν οι γαιοσκώληκες;
Παρασκευή Απόγευμα - 19:00-23:00
Taste Theatre by Grundig | Kotsovolos
19:15-19:45
Make My Day by Michelin
Live cooking από τους Νίκο Βοργιά & Έλβι Δημήτρη Ζύμπα | Alficon
20:00-20:30
#RespectFoodRecipes by Grundig | Kotsovolos
Συνταγή από την ομάδα της Fuga
20:45-21:15
Βιωσιμότητα στο Πιάτο by Lidl Ελλάς x Γαστρονόμος: Αφιέρωμα στις Μελιτζάνες
Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές. Από τη Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τον Γαστρονόμο της Καθημερινής.
21:30-22:00
#RespectFoodRecipes by Grundig | Kotsovolos
“Herb-infused syrups” από το grizo & prasino
ENTERTAINMENT STAGE
19:00-21:00
DJ Set by En Lefko με τη Μιρέλλα Κάππα
21:00-22:30
The Swingin’ Cats live!
KIDS ZONE
19:00-19:40
Εργαστήριο "Μικροί Αγρότες" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Καλλιεργούμε τη δική μας τροφή! Ο κύκλος ζωής των τροφίμων και οι αρχές της βιολογικής γεωργίας.
19:40-20:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
20:00-20:40
Εργαστήριο "Μικροί Αγρότες" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Καλλιεργούμε τη δική μας τροφή! Ο κύκλος ζωής των τροφίμων και οι αρχές της βιολογικής γεωργίας.
20:40-21:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
21:00-21:40
Εργαστήριο "Προστασία της βιοποικιλότητας" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
H βιοποικιλότητα του αστικού μας περιβάλλοντος και το δικό μου φυτολόγιο!
21:40-22:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
22:00-22:40
Εργαστήριο "Προστασία της βιοποικιλότητας" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
H βιοποικιλότητα του αστικού μας περιβάλλοντος και το δικό μου φυτολόγιο!
Σάββατο Μεσημέρι - 12:00-16:00
Taste Theatre by Grundig | Kotsovolos
12:30-13:00
Taste Talk by Grundig | Kotsovolos: "Shedia home: Η αλληλεγγύη περνά και από το στομάχι"
Από την Ήρα Παπαδοπούλου
13:15-13:45
Βιωσιμότητα στο Πιάτο by Lidl Ελλάς x Γαστρονόμος: Αφιέρωμα στις Ντομάτες
Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές. Από τη Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τον Γαστρονόμο της Καθημερινής.
14:00-14:30
#RespectFoodRecipes by Grundig | Kotsovolos
“Η μαγεία του βιγκανισμού σε ένα homemade cream cheese” από The Vegan Fairies
14:45-15:15
Taste Talk by Grundig | Kotsovolos: "Με την (αρχαία) μπουκιά στο στόμα!"
Από τον Archaeostoryteller, Δρ. Θοδωρή Παπακώστα
ENTERTAINMENT STAGE
12:00-16:00
DJ Set by En Lefko με τον Σπύρο Παγιατάκη
KIDS ZONE
12:00-12:50
"Healthy VS Junk" by Nannuka
Τι συστατικά έχει το φαγητό μου; Ποια είναι υγιεινά και ποια όχι; Μαθαίνουμε παίζοντας!
13:00-13:50
"Πανό... για φάγωμα!" by Nannuka
Ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό; Το ζωγραφίζω στο μεγάλο πανό του Taste of Athens!
14:00-14:50
"Little Chefs" by Nannuka
Ποιος θα είναι ο σεφ και ποιοι τα υλικά της συνταγής; Παίζουμε και “μαγειρεύουμε” παρέα!
15:00-15:50
"Αξέχαστο φαγητό" by Nannuka
Ποιο φαγητό… δεν ξεχνάω με τίποτα; Παίζουμε με καρτέλες και εξασκούμε τη μνήμη.
Σάββατο Απόγευμα - 19:00-23:00
Taste Theatre by Grundig | Kotsovolos
19:15-19:45
Make My Day by Michelin
Live cooking από την ομάδα της Hytra
20:00-20:30
Βιωσιμότητα στο Πιάτο by Lidl Ελλάς x Γαστρονόμος: Αφιέρωμα στα Ροδάκινα
Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές. Από τη Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τον Γαστρονόμο της Καθημερινής.
20:45-21:15
Make My Day by Michelin
Live cooking από τον Παύλο Κυριάκη | The Zillers
21:30-22:00
Make My Day by Michelin
Live cooking από τον Luca Piscazzi | Pelagos
ENTERTAINMENT STAGE
19:00-21:00
DJ Set by En Lefko με τον Σάκη Τσιτομενέα
21:00-22:30
Onirama live!
KIDS ZONE
19:00-19:40
Εργαστήριο "Μικροί Αγρότες" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Καλλιεργούμε τη δική μας τροφή! Ο κύκλος ζωής των τροφίμων και οι αρχές της βιολογικής γεωργίας.
19:40-20:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
20:00-20:40
Εργαστήριο "Μικροί Αγρότες" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Καλλιεργούμε τη δική μας τροφή! Ο κύκλος ζωής των τροφίμων και οι αρχές της βιολογικής γεωργίας.
20:40-21:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
21:00-21:40
Εργαστήριο "Προστασία της βιοποικιλότητας" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
H βιοποικιλότητα του αστικού μας περιβάλλοντος και το δικό μου φυτολόγιο!
21:40-22:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
22:00-22:40
Εργαστήριο "Προστασία της βιοποικιλότητας" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
H βιοποικιλότητα του αστικού μας περιβάλλοντος και το δικό μου φυτολόγιο!
Κυριακή Μεσημέρι - 12:00-16:00
Taste Theatre by Grundig | Kotsovolos
12:30-13:00
Taste Talk by Grundig | Kotsovolos: "Food Styling & Insta Clicks"
Από τη food stylist & photographer, Στεφανία Βασιλείου aka Teti’s Flakes
13:15-13:45
Βιωσιμότητα στο Πιάτο by Lidl Ελλάς x Γαστρονόμος: Αφιέρωμα στα Ροδάκινα
Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές. Από τη Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τον Γαστρονόμο της Καθημερινής.
14:00-14:30
Make My Day by Michelin
Live cooking από της ομάδα της Σπονδής
14:45-15:15
Taste Talk by Grundig | Kotsovolos: "Τα πάντα για το Προζύμι"
Από την Head Baker του Kora Bakery, Ιάνθη Μιχαλάκη
ENTERTAINMENT STAGE
12:00-16:00
DJ Set by En Lefko με τον Σπύρο Παγιατάκη
KIDS ZONE
12:00-12:50
"Healthy VS Junk" by Nannuka
Τι συστατικά έχει το φαγητό μου; Ποια είναι υγιεινά και ποια όχι; Μαθαίνουμε παίζοντας!
13:00-13:50
"Πανό... για φάγωμα!" by Nannuka
Ποιο είναι το αγαπημένο μου φαγητό; Το ζωγραφίζω στο μεγάλο πανό του Taste of Athens!
14:00-14:50
"Little Chefs" by Nannuka
Ποιος θα είναι ο σεφ και ποιοι τα υλικά της συνταγής; Παίζουμε και “μαγειρεύουμε” παρέα!
15:00-15:50
"Αξέχαστο φαγητό" by Nannuka
Ποιο φαγητό… δεν ξεχνάω με τίποτα; Παίζουμε με καρτέλες και εξασκούμε τη μνήμη.
Κυριακή Απόγευμα - 19:00-23:00
Taste Theatre by Grundig | Kotsovolos
19:15-19:45
#RespectFoodRecipes by Grundig | Kotsovolos
“Βοτανικό τσάι on the rocks” από το grizo & prasino
20:00-20:30
Taste Talk by Grundig | Kotsovolos: "Η μικρή εστίαση της Αθήνας και οι μεγάλες γαστρονομικές παραδόσεις της Ανατολής"
Από τον συνιδρυτή του Feyrouz, Ανδρέα Κιλτσικσή
20:45-21:15
#RespectFoodRecipes by Grundig | Kotsovolos
“Gelato for thought” από τον grandmaster του Django, Κωνσταντίνο Καρακατσάνη
21:30-22:00
Βιωσιμότητα στο Πιάτο by Lidl Ελλάς x Γαστρονόμος: Αφιέρωμα στις Μελιτζάνες
Ένα εργαστήρι βιωσιμότητας με τη διακεκριμένη σεφ Νένα Ισμυρνόγλου που αξιοποιεί αγαπημένα εποχιακά προϊόντα του Ιουλίου σε δημιουργικές παρασκευές. Από τη Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τον Γαστρονόμο της Καθημερινής.
ENTERTAINMENT STAGE
19:00-21:00
DJ Set by En Lefko με την Εύα Θεοτοκάτου
21:00-22:00
Μαρίνα Σάττι live!
KIDS ZONE
19:00-19:40
Εργαστήριο "Διατήρηση άγριας ζωής" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Ένα “ξενοδοχείο εντόμων”, ο κύκλος ζωής τους και ο σημαντικός ρόλος των επικονιαστών.
19:40-20:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
20:00-20:40
Εργαστήριο "Διατήρηση άγριας ζωής" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Ένα “ξενοδοχείο εντόμων”, ο κύκλος ζωής τους και ο σημαντικός ρόλος των επικονιαστών.
20:40-21:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
21:00-21:40
Εργαστήριο "Μικροί Αγρότες" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Καλλιεργούμε τη δική μας τροφή! Ο κύκλος ζωής των τροφίμων και οι αρχές της βιολογικής γεωργίας.
21:40-22:00
Creative Play by NANNUKA
Δημιουργική απασχόληση και παιχνίδι, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των παιδαγωγών της Nannuka.
22:00-22:40
Εργαστήριο "Μικροί Αγρότες" by ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ
Καλλιεργούμε τη δική μας τροφή! Ο κύκλος ζωής των τροφίμων και οι αρχές της βιολογικής γεωργίας.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
TASTE PASS
Θέλεις ένα απλό εισιτήριο, χωρίς πολλά-πολλά; Αυτό είναι!
ΤΙΜΗ
12€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Γενική είσοδο στο Φεστιβάλ στην ενότητα Lunch ή Dinner
Κουπόνι 3€
Πρόσβαση σε Taste Theatre, Entertainment Stage, Kids Zone και Branded Experiences
ALL DAY PASS
Θέλεις ευελιξία στις ώρες ή να είσαι μαζί μας και για μεσημεριανό και για βραδινό; Κι εμείς!
ΤΙΜΗ
18€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Γενική είσοδο στο Φεστιβάλ και για τις 2 ενότητες – Lunch και Dinner
Κουπόνι 6€
Πρόσβαση σε Taste Theatre, Entertainment Stage, Kids Zone και Branded Experiences
VIP PASS
Ένα πάσο για όσους θέλουν να απολαμβάνουν το γεύμα τους… με το παραπάνω.
ΤΙΜΗ
35€
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Είσοδο στο Φεστιβάλ & στο Aegean VIP Lounge
Welcome treat & drink
Κουπόνι 9€
Πρόσβαση σε Taste Theatre, Entertainment Stage Kids Zone και Branded Experiences
SIGN UP
Κάνε εγγραφή στο newsletter και πάρε πρώτος «μυρωδιά» για το επόμενο Taste of Athens!